Verzuimpreventie

Verzuimpreventie

Vandaag schreef ik een offerte voor een klant naar aanleiding van een open gesprek dat ik eerder had deze week. Het is alarmfase rood binnen de betreffende organisatie. Het ging over het ontbrekende vertrouwen van de medewerkers in het management en het hoge ziekteverzuim binnen de organisatie. Een omgeving waar de Pop-Up Coach echt het verschil kan maken. Maar moet het echt zo ver komen? Graag deel ik met jullie een deel van de offerte. Waarom? Omdat ik trots ben op hetgeen wij bieden. Curatief, maar het liefst preventief.

De Pop-Up Coach levert onafhankelijke inloop-coaching op het werk. De coaches zijn getraind om complexe en minder complexe uitdagingen samen met de medewerker te vertalen naar een overzichtelijke concrete volgende stap. Medewerkers doorlopen geen langdurige trajecten. Juist korte en krachtige interventies, die behap- en realiseerbaar zijn. In deze specifieke situatie ontbreekt het aan vertrouwen in het management, hebben jullie nog te maken met een angstcultuur. De Pop-Up Coach helpt medewerkers hun eigen aandeel hier in te pakken, vertrouwen in zichzelf terug te winnen en persoonlijke- en organisatiegroei weer mogelijk te maken.

Met een groot percentage ziekteverzuim en een niet afnemende werkdruk is het belangrijk dat herstel van vertrouwen, persoonlijke groei een minimale impact heeft op de inzetbaarheid van alle medewerkers. De Pop-Up Coach heeft een App ontwikkeld die de gaatjes in de agenda optimaal benut voor coachings. En komt er een keer een “spoedje” tussendoor, Geen probleem, de slimme wachtkamerAPP plant direct een nieuwe afspraak op een later beschikbaar tijdstip in én roept meteen de eerstvolgende beschikbare medewerker(s) op die in de virtuele wachtkamer zit(ten). 

Wil jij voorkomen of genezen? Wij maken het potentieel binnen je organisatie graag vrij. Bel of mail mij. En wanneer je de website van ons bezoekt, zitten we ook klaar om al je vragen via de nieuwe chatfunctie te beantwoorden. Wij zijn er klaar voor.

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

Contact opnemen:

Lees ook:
Scroll naar top