Veelgestelde vragen

Pop-up coach is een formule van Open coaching en training, een organisatie die weet dat ieder mens vermogens en talenten met zich meedraagt om persoonlijke en zakelijke vraagstukken te overwinnen. Eigenaar van Open coaching en training is Ralph Mingelers, NLP Master-coach. Zie voor meer achtergrond www.opencoach.nl/open

Pop-up coach heeft een landelijke dekking. Wij zijn daar gevestigd waar jij werkt. Jouw bedrijf is onze werkplek. Met professionele coaches verspreid over heel Nederland zijn wij heel dicht bij. Wil je ons bezoeken? Neem contact met ons op om een afspraak te maken op onze coachlocatie in Kerkrade, Limburg. Je bent van harte welkom.

Neem contact met ons op en we komen bij je langs om kennis te maken. Samen bekijken we welke behoeften en wensen met betrekking tot coaching je hebt en stemmen we het formaat coachpakket hierop af. Als die keuze eenmaal genomen is, kan een Pop-up coach snel bij jouw aan de slag.

Je hebt keuze uit 4 coachpakketten waarmee je onbeperkt kunt combineren. Dus alles is mogelijk. Small, Medium, Large of Extra Large. Het formaat bepaalt hoe vaak je coach per 4 weken bij je op kantoor opduikt en aan de slag gaat met je medewerkers. Sluit het pakket op enig moment niet meer aan bij je wensen? Het is altijd mogelijk om pakketten bij te stellen of stop te zetten.

Ja, eigenlijk is er een permanente proefperiode. Dit omdat we kort op de bal zitten, continue evalueren, het pakket maandelijks aanpasbaar en opzegbaar, is een proefperiode overbodig. 

Ja, niemand is er bij gebaat wanneer onze dienstverlening niet (meer) aansluit op de behoeften en wensen van een organisatie. Daarom begeleiden we je zorgvuldig bij het kiezen van het juiste coachpakket. Ook houden we tussentijdse evaluaties om te checken of je nog het juiste formaat hebt. Het is altijd mogelijk om pakketten bij te stellen. Dat is ook de kracht van Pop-up coach. Wil je van pakket wisselen? Neem dan contact met ons op. Hier geldt een wijzigingstermijn van 1 maand. Dit is noodzakelijk om onze planning aan jouw wensen aan te passen.

Ja, niemand is er bij gebaat wanneer onze dienstverlening niet (meer) aansluit op de behoeften en wensen van een organisatie. Je kunt elk moment aangeven dat je geen gebruik meer wilt maken van Pop-up coach. De opzegtermijn is 1 maand, ingaande vanaf de eerste van de maand. 

1 maand, want je kunt maandelijks de dienst stopzetten. Niemand is er bij gebaat wanneer onze dienstverlening niet (meer) aansluit op de behoeften en wensen van jouw organisatie. Deze flexibiliteit bieden we je. Neem contact met ons op om de dienst stop te zetten. 

Primair bieden we inloopcoaching voor iedereen en alles kan en mag gevraagd worden. Veel coachvragen kunnen binnen de Pop-up-formule opgepakt worden, maar niet allemaal. Er zijn hulpvragen die zo complex zijn en vragen om een andere aanpak. Dit geven we tijdens de sessie duidelijk aan bij de medewerker. We zoeken graag samen met jou en de desbetreffende medewerker naar een passende oplossing. Maar we geloven in het zetten van vele kleine stappen, die samen ook een sprong maken. 

Een coach helpt bij persoonlijke groei. Maar hoe meet je dat? Dat is een terechte vraag die niet eenvoudig te beantwoorden is. Je legt niet simpelweg een lat langs mensen om vast te stellen of iets impact gehad heeft of niet. Wat levert een feedback-training of een insights-training op? Is dat meetbaar? Volgens de Pop-Up Coach draagt iedere medewerker op verschillende vlakken bij aan jouw organisatie, te vertalen naar directe resultaten, vaak meetbaar in productiviteit en indirecte resultaten zoals bedrijfscultuur.  Wat wij geloven is dat persoonlijke groei het meeste bijdraagt aan de groei van jouw organisatie en nog lang na aanwezigheid van de coach naijlt. Daarnaast werkt de Pop-Up Coach met een APP die rapportages genereert over de tevredenheid van de medewerker, maar ook over de effectiviteit en ontwikkel-bereidheid van je mensen. We kijken graag met jou naar je uitdagingen en doelen om vervolgens af te stemmen waar we KPI’s op kunnen plakken. Helemaal maatwerk dus. 

Na een kennismakings- en inventarisatiegesprek kijken we samen naar een geschikt startmoment. Wij zijn vaak in staat om binnen een maand al bij je te starten. 

Van ons ontvang je een intro-pakket om de Pop-up coach te introduceren en te promoten. Een aantal (organisatorische) zaken regel je zelf:

  • Informeren van de interne organisatie.
  • Promoten van de Pop-up coach, want hoe meer mensen er gebruik van de coach gaan maken, des te groter is de impact op je organisatie. 
  • Reserveren voor geschikte coachruimte (een spreekkamer met privacy en daglicht bij voorkeur minimaal 3 vierkante meter)

Wij adviseren je om de Pop-up coach als persoonlijke en zakelijke verrijking aan te bieden. Het niet te verplichten maar de medewerker te verleiden zichzelf verder te ontwikkelen en belemmeringen te overwinnen. Graag helpen wij je bij de interne communicatie en daarom ontvang je van ons de Pop-up coach intro-pakket. Toolbox van interne communicatiemiddelen die je vrijblijvend kunt inzetten.

Onze coaches beschikken over het vermogen om te verbinden met mensen en organisaties en kunnen elke coachklus aan. Ze worden in eerste instantie toegewezen op basis van geografie en beschikbaarheid. Je krijgt in principe steeds dezelfde coach over de vloer. Om de continuïteit van onze dienst te waarborgen is elke coach vervangbaar. In ons werk is een persoonlijke klik belangrijk. Geen klik met je toegewezen coach? Laat het ons weten, dan gaan we voor je op zoek naar een andere professional om jouw organisatie te versterken.

 

 

Ja! Een coach heeft een vertrouwensrelatie met de personen die hij coacht. Die basis is noodzakelijk om samen aan de slag te gaan. Wat er in vertrouwen tussen de coachmuren wordt verteld, blijft tussen die muren. Voorafgaande aan elke coachsessie leggen we dit duidelijk uit. Natuurlijk zijn jouw medewerkers vrij om zaken uit de coachsessie met jou of met een direct leidinggevende te delen. In sommige gevallen zullen we dit zelfs stimuleren. Dit omdat wij open communicatie tussen medewerkers en hun leidinggevenden stimuleren. Op deze manier zorgt de Pop-up coach voor een duurzame verandering en ontwikkeling.

Onze coach rapporteert niet over individuele coachsessies. Wel kan hij, na een tijdje en op basis van de plaatsgevonden sessies, een algemeen beeld aan je terugkoppelen. Uit de speciaal door ons ontwikkelde wachtkamerAPP kunnen zaken gerapporteerd worden als aantal sessies, aantal medewerkers, gemiddelde gesprekstijd enzovoorts. 

Ook in het geval van een klacht poppen wij op. Wel zo fair natuurlijk. Wij doen er alles aan om klachten te voorkomen. We willen topkwaliteit coaching leveren, alleen bieden we het op een luchtige manier aan. Als er klachten zijn, hoe groot of klein ook, we horen dat graag. Dit geeft ons de gelegenheid om onze dienstverlening continu te verbeteren. Ben je ontevreden? Meld je klacht en we nemen binnen 48 uur contact met je op.

Nadat wij met elkaar afgestemd hebben welk coachpakket je neemt, leggen we dit vast in een dienstverleningsovereenkomst, waarin onder andere staat dat deze overeenkomst maandelijks te wijzigen of op te zeggen is. Wij krijgen afhankelijk van je interne organisatie een inkoopnummer dat we maandelijks met de factuur zullen meezenden. Wanneer dit vastgelegd is en daarmee dus ook de frequentie en de duur zijn afgestemd, worden voor jou organisatie virtuele wachtkamers geopend. Aan het einde van de maand worden de open uren van deze wachtkamers opgehaald, waarna de factuur opgemaakt wordt. De betalingstermijn van deze factuur bedraagt 30 dagen. 

Onze ambitie is groot. Het liefst helpen we iedereen om in hun kracht te komen. Talentvolle en gepassioneerde coaches zijn dus altijd welkom. We zijn nieuwsgierig naar jou als persoon. Natuurlijk ook naar je beweegredenen om een Pop-up-coach te worden. Neem contact met ons op en maak hier je interesse kenbaar. We maken graag tijd voor je.

HALLO WERKGEVER, INTERESSE IN JE EIGEN POP-UP COACH?

Bestel een S, M, L of XL coachpakket of maak een vrijblijvende afspraak om nader kennis te maken.
We helpen je graag om het juiste coachpakket te kiezen.
Scroll naar top