Over ons

Onze kijk op de wereld

Pop-Up Coach droomt van een wereld waarin niemand zichzelf in de weg staat om zichzelf te zijn en vanuit die kracht bij te dragen in het dagelijkse leven. Dus ook bij jouw organisatie.

Ons doel op de wereld

Pop-Up Coach stelt zichzelf als doel om mensen (binnen organisaties) te helpen om een concrete volgende stap te zetten om hun belemmering van vandaag aan te pakken zodat ze stapje voor stapje meer uit zichzelf halen.

onze basisfilosofie

Iedereen heeft zijn eigen (grote en kleine) obstakels die in het dagelijkse leven spelen en waar je in meer of mindere mate last van hebt en die je in de weg staan om nog meer uit jezelf te halen. Of een obstakel nu groot of klein is, aan de oppervlakte of in de kern ligt, uiteindelijk gaat het er om of je bereid bent om een concrete volgende stap te zetten om het obstakel aan te pakken. Vele concrete stappen zorgen er voor dat persoonlijke groei steeds behap- en realiseerbaar is.

ONZE COACHES

Dit is een selectie van onze coaches die op locatie medewerkers stappen laat zetten.

RALPH MINGELERS

De-Popupcoach-Reclamebureau-Magenta-profielfoto-13a

Antoinette van Reekum

Barbara Suijker

‘Een Pop-up coach staat enkel en alleen opgesteld voor de ontwikkeling van jouw medewerkers. De deur staat open. En een hulpvraag kan een sprong voorwaarts worden.
Daar geloof ik in en dat is wat je krijgt.’, Ralph Mingelers, coach & bedenker Pop-up coach

Sluit ons verhaal aan bij jouw organisatie? Dan kunnen we elkaar versterken.

HALLO WERKGEVER, INTERESSE IN JE EIGEN POP-UP COACH?

Bestel een S, M, L of XL coachpakket of maak een vrijblijvende afspraak om nader kennis te maken.
We helpen je graag om het juiste coachpakket te kiezen.
Scroll naar top